Αρχική - Blog

ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΊΑ

Details

ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΗ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΊΑ

Έχετε ποτέ σκεφτεί ποιο θα ήταν το όφελος από την εγγραφή ενός αυτοκινήτου στη Βουλγαρία. Τα οφέλη είναι μεγάλα:

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και θα καταλάβετε:

Έχετε ένα αυτοκίνητο στην Ελλάδα;

Γιατί να πληρώνουν υψηλούς φόρους. Εγγραφή αυτοκίνητό σας στη Βουλγαρία και θα αντικαταστήσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου σας με τα βουλγαρικά.

1. Στη Βουλγαρία δεν υπάρχουν τέλη κυκλοφορίας, πληρώνετε φόρο μόνο δήμου για την αντιμετώπιση της ταξινόμησης αυτοκινήτων. Αυτό εξαρτάται από την ισχύ του κινητήρα και είναι μεταξύ 50 to150 λέβα λέβα ανά έτος.

2. MOT-Τεχνική αξιολόγηση ανά έτος είναι ο τρόπος φθηνότερα στη συνέχεια σε άλλες χώρες της ΕΕ και την Ελλάδα. Αυτό θα κοστίσει περίπου 45 λέβα ανά έτος και μπορείτε να το κάνετε αυτό σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της περιοχής στη Βουλγαρία

3. Για να οδηγήσει το αυτοκίνητο σε δημόσιους δρόμους στο αυτοκόλλητα χρέωση κυβέρνηση θα μπορούσε να είναι για ένα χρόνο, έξι μήνες, έναν μήνα, ένα week.Price για τα αυτοκίνητα του αυτοκόλλητου για ένα έτος είναι περίπου 67 λέβα Τα αυτοκόλλητα είναι υποχρεωτική μόνο αν οδηγείτε το αυτοκίνητο στη Βουλγαρία αν οδηγείτε αλλού, όπου είναι. Ωστόσο, σας συνιστούμε να έχετε.

4.  ασφάλεια αυτοκινήτου κόμμα στη Βουλγαρία και ως εκ τούτου φθηνότερες στη συνέχεια σε άλλες χώρες της ΕΕ και την Ελλάδα. Κανονικά, η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι μεταξύ 120 λέβα σε 240 λέβα ανά έτος και εξαρτάται από την ισχύ του κινητήρα.Βουλγαρικά ασφάλεια αυτοκινήτου είναι απολύτως έγκυρη σε όλη την Ευρώπη και εκτός Ευρώπης. Η ασφαλιστική κάλυψη όλων των ζημιών και των υποχρεώσεων που προκαλούνται σε τρίτους.Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια στη Βουλγαρία είναι στο αυτοκίνητο, όχι το όνομα του ατόμου. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πρόσωπο που οδηγεί το αυτοκίνητο καλύπτεται για ζημίες που προκαλούνται σε αυτά που οφείλονται σε τροχαία ατυχήματα

Έτσι, αν έχετε αγοράσει και την ταξινόμηση ενός αυτοκινήτου στη Βουλγαρία μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά χρήματα και το αυτοκίνητο είναι απολύτως νόμιμο σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα όπως η Ελλάδα. Κανείς δεν θα μπορούσε να ρωτήσει γιατί το αυτοκίνητο πήρε το βουλγαρικό πινακίδες. Ο λόγος είναι ότι η Βουλγαρία είναι πλήρες μέλος των συνθηκών της ΕΕ, σχετικά με τις διεθνείς μεταφορές αυτοκινήτων και ασφάλισης.

Για να απολαύσετε αυτά τα οφέλη που μπορεί να έχουν μόνιμη κατοικία, εάν ζείτε στη Βουλγαρία ή αν δεν ζουν στη Βουλγαρία μπορείτε να δημιουργήσετε μια βουλγαρική εταιρεία, η οποία θα κατέχουν το αυτοκίνητο. Κάθε εταιρεία που είναι εγγεγραμμένη στη Βουλγαρία είναι μια βουλγαρική τοπικό πρόσωπο.

Όπως εξηγήθηκε παραπάνω βουλγαρική ασφάλιση ισχύει για το αυτοκίνητο και, αντίστοιχα, κάθε πρόσωπο που οδηγεί καλύπτεται / ασφαλισμένος / συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη της βουλγαρικής εταιρείας που κατέχουν το αυτοκίνητο. Έτσι, θεωρούν την κατάστασή σας και ελάτε να εγγραφεί μια βουλγαρική εταιρεία, στη συνέχεια, μητρώο Ελλήνων το αυτοκίνητό σας και οδηγήστε το στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται καν έρθουν με το αυτοκίνητό σας τακτικά στη Βουλγαρία, μόνο για την τεχνική εξέταση και η ασφάλιση που σημαίνει ότι μόνο μία φορά ανά έτοςΌλα τα άλλα χρόνο μπορείτε να περάσετε στην Ελλάδα.

Η εγγραφή του αυτοκινήτου στη Βουλγαρία, θα σας κοστίσει  μόνο -150 euros και θα κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από τους εργαζόμενους της εταιρείας μας

Ταξινόμηση αυτοκινήτων στη Βουλγαρία ρυθμίζεται από το διάταγμα του Υπουργείου Εσωτερικών της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας ορίζει τις διαδικασίες για την καταχώριση των μηχανοκίνητων οχημάτων που ανήκουν από τη βουλγαρική φυσικά και νομικά πρόσωπα / Εγγεγραμμένοι βουλγαρικές εταιρείες /. Ο παρών Νόμος ισχύει για τους πολίτες της ΕΕ και των μελών των οικογενειών τους, οι πολίτες των κρατών μερών της συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο και την Ελβετία που κατέχονται από ξένους πολίτες μόνιμος κάτοικος της Βουλγαρίας ή των ξένων υπηκόων που έχουν δημιουργήσει οι εταιρείες / επιχειρήσεις / στη Βουλγαρία. Το όχημα έχει πάρει άδεια εντός 14 ημερών από την απόκτηση κυριότητας ή μετά από την εισαγωγή στη Βουλγαρία. Κατά την αρχική εγγραφή των οχημάτων που εισάγονται από χώρες εκτός της ΕΕ, το φόρο προστιθεμένης αξίας καταβάλλεται. Τα οχήματα που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά σε μια χώρα μέλος της ΕΕ δεν υπόκεινται στο φόρο προστιθέμενης αξίας. Έτσι, αν εισάγουν ελληνικά το αυτοκίνητό σας στη Βουλγαρία για να λάβει άδεια κοτσίδες δεν πληρώνετε το φόρο προστιθέμενης αξίας.

Πόσο θα σας κοστίσει το όφελος της ύπαρξης μιας βουλγαρικής εταιρίας και η μεταφορά Ελλήνων το αυτοκίνητό σας στη Βουλγαρία.

Εμείς στο Δικηγορικό γραφείο  „Kupenov” είναι πάντα δίκαιη και οικονομικά αποδοτικό για τους πελάτες μας. Καθιέρωση μια βουλγαρική εταιρία θα σας κοστίσει μόνο € 250 για μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, συμπεριλαμβανομένων όλων των τελών και επιβαρύνσεων ολοκλήρωσης. Ταξινόμησης αυτοκινήτων στη Βουλγαρία, θα σας κοστίσει 150 ευρώ.

Όσον αφορά την εταιρεία δεν χρειάζεται το εμπόριο ενεργά με τη Βουλγαρία ή στο εξωτερικό. Για να υπάρχει η εταιρεία δεν είναι κατ ‘ανάγκην να πληρώσει μια βουλγαρική φόρων, προκειμένου να κατέχουν ακίνητα ή αυτοκίνητα. Εάν έχετε μια επιχείρηση στη Βουλγαρία ή μια επιχείρηση στο εξωτερικό / εξαγωγή, εισαγωγή ή άλλη / μπορείτε να επωφεληθείτε από έχοντας μείωση φόρου από υποτίμηση του αυτοκινήτου ως περιουσιακό στοιχείο. Ποσοστό αποσβέσεις έως και 20% στη Βουλγαρία.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων πρέπει να δηλώσουν τα αυτοκίνητα στο δήμο όπου υπάρχει μόνιμη κατοικία ή τη διεύθυνση της εταιρείας.

Τοπικοί φόροι για τα αυτοκίνητα έχει οριστεί σύμφωνα με την ισχύ του κινητήρα, προσαρμοσμένη με το συντελεστή ανάλογα με το έτος κατασκευής, ως εξής:

Η τιμή είναι στα βουλγαρικά λέβα

1. έως και 37 kW, συμπεριλαμβανομένων των 0,34 – 1,02 Lv. ανά 1 kW;

2. πάνω από 37 kW έως 55 kW, συμπεριλαμβανομένων των 0,40 – 1,20 Lv ανά 1 kW;

3. 55 kW έως 74 kW, συμπεριλαμβανομένων των 0,54 – 1,62 Lv ανά 1 kW;

4. 74 kW έως 110 kW, συμπεριλαμβανομένων των 1,10 – 3,30 Lv ανά 1 kW;

5. πάνω από 110 kW 1,23 – 3,69 Lv ανά 1 kW.

Αριθμός ετών από το έτος παραγωγής, τη μείωση των φόρων που οφείλονται από έναν παράγοντα:

Πάνω από 14 χρόνια-1

Πάνω από 5 μέχρι 14 ετών, συμπεριλαμβανομένων-1.5

Μέχρι 5 έτη, συμπεριλαμβανομένων-2.8

Έτσι, οι νέες είναι τόσο το αυτοκίνητο σας να σας πληρώσει λιγότερους φόρους που σημαίνει για μια νέα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων θα μπορούσε να είναι έως και 3 φορές λιγότερο από το παλιό.

Υπάρχουν ακόμη περισσότερα οφέλη:

Για οχήματα με ισχύ κινητήρα περιορίζεται έως και 74 kW, συμπεριλαμβανομένων, εξοπλισμένα με καταλυτικούς ενεργές συσκευές, ο φόρος που καταβάλλεται έχουν μια έκπτωση 50%

Φόροι επί των οχημάτων πρέπει να καταβληθεί κατά την έναρξη του φορολογικού έτους μέχρι την πρώτη Απριλίου. Η πληρωμή των τοπικών φόρων που απαιτούνται για την τακτική ετήσια επιθεώρηση του οχήματος του οχήματος. Για την ετήσια τεχνική επιθεώρηση απαιτείται επίσης να έχουν μια ασφάλεια τρίτων.

Θα πρέπει να παρέχουν ένα απαγγείλει του φόρου που καταβάλλεται συν έναν τρίτο βουλγαρικό ασφαλιστικό να γίνονται δεκτοί για τεχνικό έλεγχο αλλιώς δεν μπορείς να πας σε τεχνικό έλεγχο και να μην έχουν το δικαίωμα να οδηγήσει το αυτοκίνητο σε δημόσιους δρόμους.

Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να πάρετε την πλήρη λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με ένα αυτοκίνητο της Βουλγαρίας διαδικασία καταχώρησης.